Overslaan en naar de inhoud gaan
hoofden-dier-in-de-kou

Een T-Shirt t.v.v. Dier in de kou vzw door Herr Seele

Hoe ons nieuwe T-Shirt werd geboren

Toen ik manieren zocht om onze vzw bekend te maken bij een breder publiek kwam het idee in mij op voor video-messages.

Het was me opgevallen dat het laatste jaar enkele zeer bekende mensen (zoals Ricky Gervais, Leonardo de Caprio en bij ons Ann Lemmens en Pol Goossens) zich ‘in public’ hadden uitgesproken voor dierenwelzijn en tegen polutie van onze leefwereld.
 Telkens deze mensen het woord namen, werd er geluisterd en had dit positieve reacties.
 Vandaar het idee om BV’s te vragen om een korte boodschap op te nemen, waarin ze hun steun betuigen voor onze vzw.

Herr Seele

Peter Van Heirseele (Herr Seele) en ik hadden reeds een tijdje een actieve link via Facebook, voornamelijk over zijn dagelijkse portretten. Het lag dus voor de hand hem als eerste te vragen voor een dergelijke video.

Zo kwam ik, vergezeld van mijn zoon Thomas (tevens onze ondervoorzitter) midden juni terecht in Oostende bij Peter thuis. Peter had – naar gewoonte – zeer weinig tijd. Maar hij trok toch een anderhalf uur voor ons uit: voor een uiterst gezellige babbel en een video die uiteindelijk meer dan 15 minuten duurde. Je gelooft het of niet: maar net dan liet de camera mijn iPhone vastlopen....
Hij praatte honderduit. Hij had me weliswaar op voorhand gezegd dat ik hem nu en dan moest onderbreken om vragen te stellen.

collage-dier-in-de-Kou-beroemdheden.png

Herman Brusselmans steunt de vzw
Peter van Heirseele is peter van de vzw
Loes Van den Heuvel is meter van de vzw

Peter Peter of Peter Henk?

Na afloop vertelde ik hem – eigenlijk een beetje terloops en niet echt rekenend op een positieve reactie – dat we op zoek waren naar een goeie peter voor onze vzw.
“Ja peter Peter, dat klinkt toch eigenlijk best leuk” zei ik. Peter lachte vriendelijk en hij leek geamuseerd.

“Of peter Henk ?” probeerde ik toch ook maar eens ....
Toen werd zijn glimlach zeer breed en lachte hij het uit : “Ja eigenlijk wel” was zijn uitbundige reactie, “en ik maak dan een logo voor jullie !!!”!

Na verschillende telefoontjes en gesprekken nam Peter de rol van peter op.


En ziehier : onze Peter baarde een speciaal ontworpen logo. Dit was te mooi om niet op een T-shirt te plaatsen. Eind juli kon ik de speciaal voor ons ontworpen tekening ophalen: een cowboy op een hond met hun hoofden verwisseld. Helemaal in de stijl van Kama & Seele !!!  

Je kan je wel voorstellen hoe fier wij allen bij de vzw waren op het W Festival in augustus: in première onze nieuw ontworpen T-shirts voorstellen aan een zeer groot publiek.
 

Dank u wel Peter – much appreciated …;-)
Els

Geschreven door Els Van der velden, bezieler en stuwende kracht van Dier in de kou vzw
Deze actie is ondertussen afgelopen...

collage-T-shirts.png

WelloPet verkoopt dit exclusieve T-shirt van vzw Dier in de kou. Alle opbrengsten gaan integraal naar de goede doelen van de vzw. Ontdek alle maten, vormen en kleuren in de webshop.
Grijs, wit en zwart zijn helemaal voor de sympathisanten van vzw Dier in de kou. Blauw is voorbehouden voor de vrijwilligers van de vzw.

 

WelloPet wil vzw's helpen die zich inzetten voor een goed doel rond hond of kat. Meld jouw vzw aan op hello@wellopet.be en misschien is er wel iets te bedenken...