Overslaan en naar de inhoud gaan

Verzenden, kosten, ophalen en thuislevering

Prijzen

Wij belonen onze klanten hun aandacht voor Juiste Voeding met een voordeel van 15% korting op alle voeding.
Klanten met een Friends 4 Life Plan en eerdere klanten van het vroegere Food Plan, kunnen een aparte kortingscode krijgen/aanvragen die blijvend recht geeft op 20% korting op de adviesverkoopprijs. Dit gebeurt door 5,88% extra korting bovenop de bestaande 15% toe te kennen.

Kosten

Leveringen vanaf 50 euro zijn altijd gratis. Onder de 50 euro wordt een forfaitaire verzendkost aangerekend van 7,99 euro. Wij verkopen enkel premium-petfoodmerken: die hebben een houdbaarheid tot 2 jaar. Een verzendkost is dus makkelijk te vermijden.

Verzendingen gebeuren via GLS. WelloPet voorziet enkel leveringen in België.

Eventuele terugstortingen gebeuren steeds middels een overschrijving via een bankrekeningnummer.

Levertijd service Thuislevering

Als groep van dierenartsen en pet-professionals zijn wij niet uitgerust zoals een online webshop. Daarom verzenden wij slechts tweemaal per week: op dinsdag en op vrijdag. Je kan ook reserveren voor afhaling, geef in dat geval wel duidelijk aan in welke vestiging je wil afhalen!

Om dezelfde reden staan enkel de meest verkochte producten online, en enkel producten uit de categorie 'dierenvoeding'. Maar alle producten uit ons volledige petfood-assortiment kunnen via email worden aangevraagd.

Voorbeelden:

  • Je bestelt vandaag voor 18h00 via de website of email en je vraagt verzending, het pakje wordt daags nadien aangeboden aan GLS en de eerstvolgende dinsdag of vrijdag bij WelloPet opgehaald. GLS levert de dag daarna (buiten piekperiode's gerekend), dus zaterdag of woensdag, bij jou op de gewenste locatie.
  • Je bestelt vandaag voor 18h00 via de website of email en je vraagt verzending, maar wij hebben jouw bestelling niet in voorraad, onze voorraad wordt daags nadien aangevuld door onze leverancier, het pakje wordt de dag daarna aangeboden aan GLS en de eerstvolgende dinsdag of vrijdag bij WelloPet opgehaald. GLS levert uiteindelijk de dag na ophaling bij WelloPet (buiten piekperiode's gerekend), dus zaterdag of woensdag, bij jou op de gewenste locatie.
  • Je bestelt vandaag via de website of email, en je kiest voor ophaling: indien er voorraad is kan je onmiddellijk langskomen. Wacht wel even die bevestiging af. Indien er geen voorraad is, kan je daags nadien het voeder komen ophalen (tenzij het niet in voorraad is bij onze leverancier): dus ook hier even wachten op die bevestiging.  Vergeet niet jouw vestiging voor ophaling mee te geven met jouw bestelling.

 

Assortiment op de website

De website toont enkel de prijzen van de meest verkochte producten.

Je kan evenwel elk product van Hill's, Royal Canin, Calibra, Sanimed, Trovet, Supreme petfoods of Purina Proplan bestellen via het emailadres voeding@wellopet.be. We helpen je graag via email verder!

Ook voor vragen rond voeding & advies kan je ook terecht op dit emailadres!

 


 

Naar de dienst Thuislevering >>

bestel via email