Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis downloads

 

Ben je een dierenliefhebber die graag van alles op de hoogte is? Ga je steeds op zoek naar inzichten die je helpen om jouw huisdier het beste leven mogelijk te geven? Wil je 100% zeker zijn dat je de juiste informatie in huis haalt? Dan zijn onze gratis downloads precies waar je naar op zoek bent! Hieronder kan je kiezen tussen tal van gratis e-books waar we onze kennis en expertise in klare taal bundelen. 

Overzicht downloads

Gidsen

1. Kittengids
2. Puppygids
3. Senior hondengids
4. Senior kattengids
5. Anesthesie Gids

 

Checklists

1. Checklist FysioPet: 'Een veilige thuis creëren voor je minder mobiele hond'
2. Checklist vuurwerkangst
3. Checklist Reizen

Boekjes

1. Een hondenleven
2. Wist-Je-Katjes

 


Kittengids

Verwelkom je binnenkort een nieuw katje in huis? Download dan zeker even onze Kittengids. Deze gids helpt je om de thuiskomst van je kitten vlotjes te doen verlopen en je vindt er ook tal van informatie om de opvoeding van je kleintje in goede banen te leiden.

Puppygids

Haal je binnenkort een nieuwe hond in huis? Download dan zeker onze Puppygids! We helpen je om het juiste hondenras te kiezen voor jouw persoonlijke situatie en geven je een overzicht van benodigdheden om jouw nieuwe viervoeter een perfecte thuis te geven. Daarnaast geven we je ook enkele handige tips & tricks die de opvoeding van je pup een stuk vlotter zal doen verlopen. 

 

Senior hondengids

Een oudere hond heeft andere zorgen nodig dan een energieke, volwassen hond. Ook zijn er zaken die je vanaf een bepaalde leeftijd dient in de gaten te houden, zodat je lieveling een zo gezond en lang mogelijk leven kan leiden. Wij zetten alles op een rijtje in onze Senior hondengids. 

Senior kattengids

Oudere katten kampen vaak met vervelende kwaaltjes. Het is dan ook belangrijk om steeds een oogje in het zeil te houden, zodat je op tijd kan ingrijpen. Onze Senior kattengids biedt tal van handige inzichten die je zullen helpen om de levenskwaliteit van je kat op pijl te houden.

Anesthesie Gids

Wordt je huisdier binnenkort onder verdoving gebracht voor een operatie of onderzoek? Zo'n anesthesie brengt de nodige zorgen en vragen met zich mee. In onze gids informeren we je over de verscheidene aspecten die een verdoving met zich meebrengt.

Checklist FysioPet: 'Een veilige thuis creëren voor je minder mobiele hond'

Onze checklist is een handig hulpmiddel om je hond met gewrichtsproblemen een veilige thuis te geven.

Checklist vuurwerkangst

Heel veel (huis)dieren hebben te kampen met vuurwerkangst. Daarom hebben we bij WelloPet de koppen bij elkaar gestoken om de ultieme checklist samen te stellen die je zal helpen om jouw hond, kat, vogel of knaagdier zo goed mogelijk voor te bereiden op vuurwerk en zo hun angst te helpen verminderen.

Checklist Reizen

Binnenkort op reis met je huisdier? Met onze handige checklist bereid je je optimaal voor! Zo vergeet je de belangrijkste dingen niet: de wetgeving in verschillende landen, het paspoort van je huisdier, in orde zijn met vaccinaties, ... 

Een hondenleven

In deze brochure vind je de belangrijkste info voor alle (toekomstige) hondeneigenaars. Van wat je moet weten vooraleer je een hond in huis haalt tot vachtverzorging en het op peil houden van het gewicht... Je vindt het allemaal in deze handige infobundel. 

Wist-Je-Katjes

Bij WelloPet vinden we het belangrijk om katten en hun baasjes gelukkig te maken. Daarom schreven we samen met kattenadoptiecafé vzw Dreamcatchers 12 blogs die je leren hoe je jouw kat blijvend gelukkig maakt.