Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar: Een stressvrije hond dankzij massage

Hondenmassage door Kaat
Datum Activiteit

zaterdag 29/05/2021 van 11:00 tot 12:00

Er is licht aan het einde van de tunnel, de versoepelingen zijn ingezet. De terrasjes zijn terug open en natuurlijk wil je daarvan genieten, samen met jouw hond. Wij zijn dolenthousiast, maar hoe kijkt jouw hond daarnaar? Die is een jaar geen drukte meer gewoon en dat doet iets met een hond om dan plots op een overvol terras terecht te komen. Hoe bereid je jouw hond hierop voor? In ons webinar geven we tips om een veilig kader te creëren voor jouw hond. We leren jou hoe je de stress kan verlagen en kan zorgen dat jouw hond zich meer kan ontspannen in voor hem moeilijke situaties. 

We leggen uit wat stress doet met het lichaam van jouw hond en je leert spanningsgebieden in het lichaam op te sporen d.m.v. een lichaamsscan. Met enkele eenvoudige massagetechnieken leer je dan doelgericht meer rust en ontspanning te geven aan jouw hond. 

Deze lezing gaat online door, waardoor u voor het webinar een Zoom-link krijgt om deel te nemen. U kan uw hond thuis bij u nemen om de theorie toe te passen, nadien krijgt u ook de leerstof toegestuurd om alles na te kijken. 

Alle inschrijvingen en betalingen lopen via het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.
Hoe betaal ik met een waardebon of mijn PetBudget?

Prijs
€ 19,5
Maximum aantal deelnemers
8
Met dier
Ja
Diersoort
Doelgroep
Type