Overslaan en naar de inhoud gaan

WEBINAR: Een klitvrije kat, zo doe je dat

Klitvrije kat
Datum Activiteit

zaterdag 13/06/2020 van 13:00 tot 14:30

Wendy Govers – Van Thiel, autoriteit in de wereld van kattentrimmen, geeft een top online workshop ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’ bij WelloPet.

Van bij jou thuis uit kan je alle noodzakelijke tips & tricks oppikken om de vacht van je kat in topconditie te houden.

Katten, schone dieren als het zijn, kunnen uren per dag besteden aan het verzorgen van hun vacht. Met een mooie volle en glanzende vacht als resultaat. Helaas krijgen niet alle katten dit altijd zelf voor elkaar en steken klitten en vilt de kop op. Deze situaties hebben maar al te hard een helpende hand van hun liefhebbende baas nodig. Maar hoe dan?

je kan je voucher niet gebruiken voor een online webinar, wel voor een fysiek event bij WelloPet
Hoe werkt deze online WEBINAR?

In deze Webinar toont Wendy in de praktijk wat je moet doen en vooral wat je niet moet doen. De focus ligt op het voorkomen van klitten en welke materialen daar nu het beste voor geschikt zijn. Als aanvulling op haar boek is dit een perfecte les. De uitzonderingen op de regel, de vachtgroeicyclus, de seizoenen, alles passeert de revue. Heb je zelf nog vragen? Dan kan je ze stellen tijdens de workshop!

Praktisch:

  • Je krijgt de dag vooraf een unieke link voor deelname doorgestuurd per mail. Deze unieke link is jouw persoonlijke toegang. 
    Mocht je de link niet tijdig ontvangen: check je SPAM of neem zeker contact op.
  • Aan het begin van het webinar wordt afgesproken hoe je vragen kan stellen: tijdens of na de les
  • Nadien krijg je een link om de opname van het Webinar nog opnieuw te bekijken.
  • Je kan ook tickets kopen zonder of met het boek 'Klitvrije kat, zo doe je dat', en zonder of met het 'combipakket vachtverzorging kat': deze producten worden jou per post toegestuurd.
  • Tip voor beginners: test je verbinding al even op voorhand. Gebruik daarvoor de handleiding 'Hoe werkt een Online Webinar'.
Doelpubliek
Iedereen
Prijs
€9,5 per persoon / Ticket gratis bij aankoop Boek "Klitvrije kat zo doe je dat" (€25 verzending inclusief)