Overslaan en naar de inhoud gaan

WelloPet: jouw dierenarts in Merelbeke

WelloPet in Merelbeke is open van maandag tot zaterdag, tussen 9uur en 18uur30. Wanneer je huisdier ziek is, maakt het niet uit of het nu woensdag of zondag is. We beseffen maar al te goed wat voor een belangrijke rol ons huisdier in ons leven speelt en willen dus enkel het beste voor hen. Wij bij WelloPet vinden dat de beste zorg voor je hond, kat, konijn, knaagdier of ander huisdier altijd en voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom is op zondag WelloPet Sint-Denijs-Westrem open en kan je na de openingsuren voor dringende medische hulp terecht op de spoeddienst van WelloPet Sint-Denijs-Westrem.

Ook op zondag staan we voor je huisdier klaar

Voor niet-dringende medische hulp, verzorging of voedingsadvies hoef je nu niet langer te wachten tot maandag. Op zondag kan je vrijblijvend terecht bij WelloPet Sint-Denijs-Westrem van 9uur tot 18uur30!

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts in Lochristi nodig, dan kan je ons steeds bellen (09 232 00 42). We verbinden je dan door met de spoeddienst van onze vestiging in Sint-Denijs-Westrem.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen

Een afspraak bij onze dierenartsen op zondag?

Voor een bezoek aan onze dierenartsen in Merelbeke ben je altijd welkom tijdens onze openingsuren, van maandag tot zaterdag. Daarvoor maak je gemakkelijk online een afspraak. Voor het trimsalon en de gedragstherapeuten kan je telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.be) een afspraak maken bij WelloPet.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts in Merelbeke nodig, dan kan je ons steeds bellen (09 232 00 42). We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen