Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Dog Veterinary Diet Gastrointestinal & Pancreas 12KG

Calibra
Calibra Dog Veterinary Diet Gastrointestinal & Pancreas
Calibra Real Kibble Size
Omschrijving

 

Over Calibra Veterinary Diet 

De diergeneeskundige diëten van Calibra helpen enkele van de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij honden en katten op te lossen. Dit zijn vooral problemen met betrekking tot de lever, huid en vacht, de maag en darmen, de urinewegen, diabetes en obesitas, de nieren en het hart, evenals de gewrichten en de algehele regeneratie.

De recepten omvatten meer dan alleen droogvoer. Voor die huisdieren die fysiologische problemen hebben met de verteerbaarheid en wiens grootste probleem het eten van voedsel in korrelvorm is, bieden we ook een alternatief aan in de vorm van blikvoer. De blikvoerlijn is conceptueel gebaseerd op dezelfde filosofie als die van de droogvoerlijnen, en de blik- en droogvoerlijnen kunnen vrij worden uitgewisseld. Wat de diergeneeskundige diëten van Calibra effectief maakt, is de nadruk op het respecteren van de meest recente onafhankelijke studies en het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit

Calibra Veterinary Diet voor honden - Gastrointestinal & Pancreas 

Calibra Veterinary Diet - Gastrointestinal & Pancreas biedt een evenwichtige portie, met voldoende hoeveelheden voedingsstoffen voor het zieke of gevoelige spijsverteringskanaal. Het bevat:

 • Licht verteerbare eiwitbronnen (gedroogde eieren, gehydrolyseerde zalm, zalm)
 • Licht verteerbare bronnen van koolhydraten met een zeer laag allergeen potentieel (rijst) - glutenvrij
 • Beperkt vet
 • Hypoallergene formule zonder tarwe, maïs, soja, toegevoegde gluten

Beoogd gebruik: vermindering van intestinale absorptiestoornissen, compensatie voor slechte vertering en exocriene pancreasinsufficiëntie.

Een hoge, snelle verteerbaarheid ondersteunt de spijsverteringsprocessen en zorgt ervoor dat voedingsstoffen zo snel mogelijk worden opgenomen. Een lagere hoeveelheid vet vermindert irritatie van de alvleesklier. Prebiotica (waaronder fructooligosacchariden, mannanoligosacchariden, gisten en speciale gistculturen) ondersteunen de groei van gunstige darmbacteriën - het darmmicrobioom (kolonisatie van het darmoppervlak). Als het microbioom goed functioneert, wordt de groei van ziekteverwekkers onderdrukt.

Lactobacillus acidophilus (geïnactiveerd), die werkt als probiotica, verbetert samen met bètaglucanen de immuunprocessen in de darmen aanzienlijk. Extracten van kurkuma, cafeïnevrije groene thee en Yucca Schidigera spelen een rol, evenals unieke fulvinezuren, die bijdragen tot de stabilisatie van het spijsverteringskanaal.

Specificaties
Inhoud 12 kg
Levensfase Adult (1-7 jaar) & Senior (>7 jaar)
Ras Alle rassen
Disclaimer Consulteer het advies van een dierenarts alvorens diergeneeskundige voeding te geven aan uw huisdier.
€ 70,64
€ 83,11 adviesprijs
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
 • Gratis levering vanaf €49

 • Levering binnen 4 werkdagen

 • Klantenbeoordeling 9,3/10

 • Veilige betaling, geen betaalkosten

 • 30 dagen recht van retour

 • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

 • Echte dierenartsen met expert-advies