Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Dog Life Senior Medium & Large Breed Chicken 2,5KG

Calibra
Calibra Dog Life Senior Medium & Large Breed Chicken
Calibra Dog Life Real Kibble Size
Omschrijving

Over Calibra Dog Life 

Calibra Dog Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw hond zijn hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw hond te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere honden is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Senior met kip - voor middelgrote en grote rassen 

Complete droogvoeding voor oudere honden van middelgrote en grote rassen (vanaf 10 kg, ouder dan 6 jaar). Hoogwaardige kippenvlees zorgt voor de optimale voedingswaarde van deze droogvoeding. Dierlijke eiwitten vormen 85% van het totale proteïnegehalte. Deze voeding voor oudere honden is verrijkt met chondroprotectiva voor de intensieve verzorging van gewrichten en het bewegingsapparaat.

Ze is licht verteerbaar met een laag graangehalte (alleen rijst) en is zelfs geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering. Toegevoegde prebiotica en Yucca schidigera-extract hebben gunstige effecten op de spijsvertering en de goede werking van het spijsverteringskanaal. Een passende mix van vitamines en mineralen ondersteunt ook het immuunsysteem.  

Samenstelling 

  • Chondroprotectiva (chondroïtinesulfaat en glucosamine): voeden kraakbeen en vertragen het degeneratieproces.
  • Vitaminen en gechelateerde mineralen: zeer bruikbare organische vormen van mineralen; staat in voor de goede werking van het organisme, het voorkomen van ziekten en het versterken van het immuunsysteem.
  • Mojave yucca: bevat chlorofyl, sporenelementen, vitamines, saponinen en polyfenolen. Het heeft ontgiftende effecten, heeft een positieve invloed op het maagdarmkanaal, vermindert winderigheid en de geur van uitwerpselen.
Specificaties
Inhoud 2.5 kg
Levensfase Senior (> 7 jaar)
Ras Middelgrote/Grote rassen (> 10 kg)
€ 12,20
€ 14,35 adviesprijs
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies