Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Cat Life Sterilised Beef 1,5KG

Calibra
Calibra Cat Life Kitten Chicken
Calibra Cat Life Real Kibble Size
Omschrijving

Over Calibra Cat Life 

Calibra Cat Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw kat haar hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw kat te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere katten is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Cat Life voor gesteriliseerde/gecastreerde katten met rund 

Smaakvol droogvoer voor gecastreerde en gesteriliseerde volwassen katten. Compleet superpremium brokken met een hoog rundsgehalte, inclusief vers vlees. De receptuur op basis van rund is zonder tarwe.

Het rundvleesrecept met uitgebalanceerde calorieën en mineralen is verrijkt met rozenbottel ter ondersteuning van een goede werking van de urinewegen en de immuniteit. Rozenbottels zijn een bron van vitaminen (C, E, A, carotenoïden), flavonoïden, polyfenolen en triterpenen. Ze hebben een sterke ontstekingsremmende werking en helpen de immuniteit te ondersteunen.

De voeding is aangevuld met andere slimme functionele toevoegingen, waaronder het essentiële taurine. Voor katten is taurine een essentieel aminozuur dat ze zelf niet kunnen aanmaken. Het heeft een breed scala aan positieve effecten, onder meer op de gezondheid van ogen en hart.

Specificaties
Inhoud 1.5 kg
Leeftijd Volwassen (1 - 7 jaar)
€ 12,26
€ 14,42 adviesprijs
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies