Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Cat Life Pouches - Turkey in Gravy 28x85G

Calibra
Calibra Cat Life Pouches - Turkey in Gravy
Omschrijving

 

Over Calibra Cat Life 

Calibra Cat Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw kat haar hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw kat te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere katten is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Cat Life natvoer met kalkoenfilet in saus voor volwassen katten 

Het kalkoenrecept van de pouches voor volwassen katten bevat een hoog vleesgehalte. Filets in saus samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten, met een vleesgehalte van 88% en graanvrij - dit alles zorgt voor een uitstekende verteerbaarheid en een hoge smakelijkheid van het voer.

Het natvoer wordt daarnaast aangevuld met slimme functionele toevoegingen, waaronder het essentiële taurine. Ook verrijkt met duindoorn- en lijnzaadolie, die een heilzame werking hebben op het kattenlichaam. Duindoorn is een van de rijkste bronnen van bioactieve stoffen (vitaminen, antioxidanten, essentiële vetzuren); het ondersteunt de immuniteit, de bloedsomloop, de spijsvertering en de stofwisseling.
Lijnzaad is een superfood met een hoog gehalte aan vitamine B en E, evenals vezels en eiwitten. Het is een rijke bron van mineralen, zoals calcium, magnesium, ijzer, mangaan, fosfor, kalium, selenium en zink. Een derde van het zaad bestaat uit Omega-3 vetzuren.

Specificaties
Inhoud 28 x 85g
Levensfase Adult
€ 25,05
€ 29,47 adviesprijs
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies