Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Cat Life Adult Sterilised duck 6x200G

Calibra
Calibra Cat Life Adult Sterilised d
Omschrijving

Over Calibra Cat Life 

Calibra Cat Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw kat haar hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw kat te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere katten is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Cat Life natvoer met eend voor volwassen gesteriliseerde/gecastreerde katten 

Het recept bevat essentiële taurine, dat vooral belangrijk is voor het gezichtsvermogen en ter ondersteuning van de hartfunctie. Katten kunnen dit niet zelf aanmaken, en krijgen taurine in onze voeding daarom als supplement.
Daarnaast bevat het ook zalmolie als bron van Omega-3 onverzadigde vetzuren (EPA, DHA), noodzakelijk voor de ontwikkeling en werking van de hersenen en ter ondersteuning van de fysiologische werking van de huid en vacht en de kwaliteit ervan. Omega-3 heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen.
Cranberrybladeren zijn rijk aan fenolverbindingen met antioxiderende eigenschappen. Ze hebben diuretische en antimicrobiële eigenschappen die helpen bij het voorkomen van aandoeningen aan de urinewegen. Deze voeding bevat geen granen, gluten, soja, maïs of GGO's.

Het recept in een notendop:

  • verrijkt met taurine
  • eend
  • calorisch evenwichtige samenstelling

 

 

Specificaties
Inhoud 6 x 200g
Levensfase Adult
€ 10,71
€ 12,60 adviesprijs
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies