Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat zit er in je box?

Wat leuk, je hebt een doos van WelloPet mee naar huis genomen om je viervoeter een plezier te doen! In deze doos vind je heel wat goodies, bonnen en staaltjes terug, maar misschien weet je niet van alles hoe je het kan gebruiken. We helpen je daarom graag met een woordje uitleg.*

Een leuk trektouw voor de hond of een cat-nip-muisje voor de kat
Voldoende bewegen is een must, vandaar ;-) 
Een maatbeker voor een juiste dosering
Gebruik de Hill's maatbeker om de hoeveelheid voeding af te meten voor jouw huisdier. Afhankelijk van het type voeding, staan de streepjes op verschillende hoogtes. Dit heeft te maken met de grootte van de brokken. WelloPet staat altijd klaar voor verder advies.
Een voedingsstaaltje natvoeding: het premium voedingsstaaltje Pet Food Partner Hill's Pet Nutrition zet je alvast op weg naar de Juiste Voeding.
Naast een staaltje krijg je ook een waardebon voor een gratis eerste aankoop (opgelet: beperkt geldig). Steeds 15% korting, zowel in de vestiging als online. Je kan ook per mail bestellen.
Staaltje SHOW TECH +: Onze partner in vachtverzorging TRANSGROOM levert een waardevolle verpakking shampoo voor je hond (opgelet: is geconcentreerd, dus nog aan te lengen met water om te verdunnen!). Probeer het uit en merk zelf het verschil bij de vacht van je viervoeter. Alsof ie van het trimsalon komt! Een Gezonde Vacht telt.
Je vindt ook een handige wegwijzer in de HelloPet Box die je helpt om de juist borstel of kam te kiezen. Ontmoet onze trimmers hier.
Poepzakjeshouder of -schepje: met deze handige tool sta je nooit meer voor een voldongen feit op je wandeling. De poepzakhouder maak je gewoon vast aan je hondenlijn als je naar buiten gaat. Zijn de poepzakjes op, dan maak je ze makkelijk open om deze bij te vullen. Met een poepschepje kuis je dan weer eenvoudig je kattenbak uit.
Set tekentangetjes: een levensredder wanneer je viervoeter thuis komt met een ongewenste gast. Hoe je deze tekentang gebruikt, zie je hier. Of je stopt 'm in je eigen reisapotheek...
Het PetBudget: met deze kaart betaal je eenvoudig en voordelig voor je afspraken bij het trimsalon, gedragsbegeleiders of workshops waar je aan deelneemt (niet-medische dienstverlening). Registreer je kaart zo snel mogelijk op www.wellopet.be/petbudget en geniet van 10% voordeel bij elke oplaadbeurt in ons dierenzorgcentrum. Tip: je kan de QR-code ook scannen met een app als StoCard, zo heb je jouw betaalkaart altijd bij de hand. De kaart is reeds voorgeladen met 15€.
Meerdere infoboekjes: cruciale info over je hond of kat. Het boekje Hondenleven, Wist-je-katjes of de infobrochures over puppy en kitten! Lees ze door en hou ze bij om blijvend meer te leren over je eigen huisdier.
Een woordje over WelloPet: Met onze welkomstfolder en een folder over het Life Plan, weet je perfect wat wij voor jouw huisdier kunnen betekenen.
Voordeelbon 'Gratis kennismaking': Met jouw bon voor een gratis kennismakingsconsult kan je een eerste maal langskomen bij WelloPet. Immers: we willen elkaars vertrouwen waard zijn, en dat begint met een eerste kennismaking. Onze dierenartsen kijken graag naar jouw huisdier om gericht advies te geven. Deze consultatie is enkel beschikbaar voor nieuwe klanten en is exclusief medicijnen of extra behandelingen. Dit heeft met de voorschriften van de Orde Der Dierenartsen te maken. Maar voor baasje die reeds WelloPet-klant is hebben we een andere compensatie in petto op die bon. Leer hier onze dierenartsen kennen!
Een vingertandenborstel: tandverzorging en jaarlijks (gratis) op gebitscontrole is essentieel.
Extra's in de HelloPet Box: heel wat leuke goodies van WelloPet zelf & partners Hill's, Calibra en Tabby Tijger zoals sleutelhangers, snoepjes, handige tools...  die we verdelen zolang de voorraad strekt.

 

Zoals je ziet, zit er heel wat waarde in je Life Plan Box of HelloPet Box. Maar de grootste meerwaarde die jij jouw huisdier kan geven, is hem of haar een Life Plan schenken. Neem kort de tijd om er meer over te lezen en garandeer een gezond en aangenaam leven aan jouw viervoeter.

*De samenstelling van de HelloPet Box kan verschillen per periode. De op deze pagina beschreven uitleg slaat op dozen die uitgedeeld werden vanaf maart 2023.