Overslaan en naar de inhoud gaan

Vraag jouw gratis Puppy Box aan

Een puppy in huis, joepie!

Met een nieuwe pup in huis wil je genieten van de vele mooie momenten samen en niet twijfelen over welke vaccinaties, medicijnen of type voeding je moet geven. Daarom vinden wij dat iedereen kennis moet maken met de meest complete dierenzorg. Vandaar dat wij jou trakteren op een gratis Puppy Box t.w.v. €100 met allerlei gadgets, demo's en nog veel meer voor een vlotte start!

WelloPet is de nieuwe dierenarts. In ons Pet Health Centre biedt een team van dierenartsen, trimmers en gedragsbegeleiders meer dan medische zorg.
Lees meer over 'waarom' WelloPet.

Geef hieronder jouw voorkeuren door voor jouw Puppy Box op maat

In de Puppy Box zitten allerlei voorbeelden, demo's, waardebonnen, een handig boekje, fiches met tips, en staaltjes t.w.v. 100€! Vraag aan en haal af bij WelloPet.(*) klik hier voor een voorbeeld

even geduld - het formulier is aan het laden
jouw Puppy Box op maat staat binnenkort klaar

(*) afhalen in onze vestiging, maximum één doos per gezin gedurende de ganse looptijd van deze actie


Onbekend is onbemind: vraag jouw gratis Puppy Box aan

Bij WelloPet geloven we dat dierenzorg zorgeloos moet zijn. Met een nieuwe pup in huis wil je genieten van de vele mooie momenten, niet twijfelen over welke vaccinaties, medicijnen of type voeding die je moet geven. Daarom is een Life Plan de ideale manier om het leven van jouw viervoeter langer en aangenamer te maken!

De beste start voor je puppy met het Life Plan

Volgens een studie van MoneyTalk besteedt een gemiddeld Vlaams gezin jaarlijks €1.200 aan een hond. De meeste dierenbaasjes hebben amper zicht op de samenstelling van dat bedrag. Dat kan dus duidelijker en voordeliger. Met het Life Plan krijg jij een abonnement waarin alle preventieve zorgen, én heel wat meer, gebundeld zijn voor een jaar lang.

Medische check-ups, vaccinaties, ontworming, ontvlooiing zitten allemaal in de prijs vervat. Daarnaast krijg je nog advies en korting op je dierenvoeding en ga je voordelig naar ons trimsalon en onze events. Ook onze gedragsbegeleiders staan klaar om je te helpen. Extra consultaties, onderzoeken en operaties bieden we je aan een lager VIP-tarief aan. Kortom, met het Life Plan vind je alles en iedereen wat je nodig hebt onder één dak, met steeds de vrijheid om een keuze te maken op maat van jouw beste vriend. En omdat we vinden dat iedereen op zijn minst kennis moet maken met de meest complete dierenzorg, trakteren we je op een Puppy Box als je het formulier hierboven invult.

(Eén Puppy Life Plan bevat alle ontwormingen, alle ontvlooiingen, alle vaccinaties, twee uitgebreide medische check-ups, bijkomende consultaties aan verlaagd tarief (15€), chippen en registreren aan verlaagd tarief (30€), preventieve castratie en sterilisatie aan -10% op het standaardtarief. Daarnaast krijg je ook gratis voedingsadvies en tot 20% korting op je voeding en geven we je een PetBudget-kaart met €50 tegoed om te gebruiken in ons trimsalon of bij onze events en gedragstherapie. Daarnaast krijg je via het Care+ Plan extra keuze en een volledige behandeling tegen teken. De Premium optie geeft je een gratis bloedonderzoek en gratis extra consultaties.

Pas een nieuwe pup in huis?

Ontdek meer over hoe WelloPet jou en jouw pup helpt voor een gezonder, langer en gelukkiger leven!