Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenarts Zulte

Met een team van dierenartsen in de regio van Zulte staat WelloPet 7 op 7 klaar voor jou en jouw huisdieren. Jouw dier staat centraal voor ons. We willen dan ook toegankelijk zorg aanbieden aan alle baasjes van kleine huisdieren (honden, katten, konijnen en andere) in de regio van Zulte. Dit doen we vanuit het Pet Health Centre in Waregem

Dierenverzorging voor huisdieren uit Zulte

Vanuit het centrum van Zulte is het amper 4 minuten rijden naar ons Pet Health Centre. Ook met het openbaar Vervoer van De Lijn zijn we snel te bereiken. Bereikbaarheid voor baasjes en hun huisdieren is één van onze speerpunten. Onze klanten kunnen 7 op 7 en 24 uur op 24 uur beroep doen op onze dierenartsen en assistenten. 

 

 

Centrale locatie voor de dierenzorg in regio Zulte

WelloPet zet in op curatieve en preventieve zorgen voor de huisdieren uit Zulte en omstreken. Dat betekent dat we dieren verzorgen die ziek, gewond of niet helemaal gezond zijn. Anderzijds gaan we ook gaan helpen nog voor iets aan de hand is, want voorkomen is beter dan genezen. Dat doen we op vijf essentiële domeinen. Baasjes maken we attent op een goede bescherming, beweging, geschikte voeding, verzorgd uiterlijk en gewenst gedrag. 

Voor elk van deze essentiële domeinen kan je terecht bij een WelloPet expert. Van vachtverzorging door onze trimmers tot voedingsadvies door onze voedingsconsulenten. 

Maak een afspraak voor je huisdier

Snel nood aan verzorging voor je huisdier in Zulte? Boek dan online een consultatie bij één van onze dierenartsen. WelloPet is 7 op 7 open en dat van 9u tot 18u30. Je kan ons ook telefonisch bereiken op 056 15 14 44 of mailen kan naar hello@wellopet.be. Op zondag is WelloPet Waregem gesloten, maar je kan wel terecht in WelloPet Kuurne of WelloPet Merelbeke.

Is het een dringend noodgeval? Heb je buiten de openingsuren van WelloPet Waregem nood aan ondersteuning? Bel dan naar 09 232 00 42. We brengen je in contact met onze wachtdienst. Zo word je snel geholpen!
 

Maak een afspraak bij onze dierenartsen