Overslaan en naar de inhoud gaan

Dogs & Drinks Gent

"Dogs & Drinks"

Het eerste hondencafé van België, dat is Dogs & Drinks. In de Godshuizenlaan 33 in Gent kan je terecht voor een gezellige babbel, een lekker drankje en een heleboel uiterst knuffelbare honden. Die honden zijn adoptiehonden die in afwachting van een nieuwe thuis de beste zorgen krijgen door de vrijwilligers van Dogs & Drinks.

Steun het hondencafé

Een vzw zoals Dogs & Drinks draait op de genereuze steun van partners en sympathisanten. Wil je een 'hondje' toesteken. Kijk dan hier voor meer info.

Samenwerking Dogs & Drinks & WelloPet

WelloPet en Dogs & Drinks delen een passie: “laten we streven voor een langer, gezonder en aangenamer leven voor onze huisdieren!” Preventie telt daarbij! 

 A) WelloPet schenkt 10% van elke verkochte voederpuzzel aan Dogs & Drinks

Samen met Dogs & Drinks wil WelloPet verantwoorde voeding voor honden promoten in België. Daarom zetten we samen in op voedselverrijking via voederpuzzels. Voor elke verkochte voederpuzzel bij WelloPet schenken we 10% van de verkoopprijs aan Dogs & Drinks.

Een voederpuzzel is een ideale manier om het jachtinstinct van je viervoeter te stimuleren. Het voorkomt verveling en helpt stress te verminderen. Doordat je hond of kat niet kan schrokken, zorgt het ook voor een betere spijsvertering. Ontdek hier ons assortiment.

 B) Vraag een gratis Life Plan Box aan

Deze box bevat gratis goodies & vouchers voor meerdere preventieve diensten t.w.v. 100€.
Daardoor maak je ook kennis met een ‘Life Plan’: een voordelig abonnement op alle noodzakelijke preventieve zorgen voor één dier voor één jaar. Makkelijk, voordelig en vooral: preventief!

Hoe werkt het?
Klik op deze link 'Een gratis Life Plan Box' ▸ Vul enkele gegevens in ▸ Haal jouw gratis Life Plan Box af in WelloPet te Merelbeke (en binnenkort in WelloPet te Lochristi).

C) Diergeneeskundige zorgen

De dierenartsen van WelloPet helpen mee om de gezondheid van de honden bij Dogs & Drinks te verzorgen. Ook als je één van de adoptiehonden in huis neemt, kan je mee genieten van de zorgen die je nieuwe viervoeter gewend is bij zijn of haar dierenarts.

Dankzij de samenwerking tussen WelloPet en Dogs & Drinks kan jouw geadopteerde hond of kat een eerste keer gratis(*) bij onze dierenartsen genieten van een volledige health check!
Vraag meer info aan jouw contactpersoon bij het hondencafé.
(*) enkel voor adoptanten hun geadopteerde hond of kat, deze service is gratis voor de adoptant omdat de kosten door een andere partij worden gedragen in zijn of haar naam

"Dogs & Drinks"