Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een dierenarts in Oosterzele?

WelloPet, jouw dierengezondheidscentrum, is slechts 10 minuten van Oosterzele verwijderd. Bij het afrijden van de E40 of het binnenrijden van Merelbeke vind je ons terug naast het tuincentrum Eurotuin, waar preventieve en toegankelijke zorg voor je huisdier centraal staat!

dierenarts oosterzele

Dierenarts en dierenzorg op één locatie

Een goed baasje wil enkel het beste voor zijn huisdier. Daarom verzamelt WelloPet dierenartsen, trimmers en gedragstherapeuten onder één dak op een bereikbare locatie. Een praktijk die open is in het weekend en je een totaalpakket kan bieden voor jouw huisdier, dat is onze belofte aan alle baasjes!

Maak snel je afspraak bij WelloPet!

Snel op zoek naar een dierenarts in de buurt van Oosterzele? Je kan steeds een afspraak maken bij WelloPet, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Oosterzele, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen