Overslaan en naar de inhoud gaan

WelloPet, jouw ervaren dierenarts in Merelbeke

Bij WelloPet geloven we dat huisdieren altijd op de eerste plaats komen. Ze verdienen niet enkel de beste, maar ook de meest toegankelijke zorg. Dat is waarom de dierenartsen van WelloPet Merelbeke die zorg op elk moment en aan zoveel mogelijk dieren willen bieden. Zo zorgen we ervoor dat inwoners van Merelbeke, dankzij WelloPet, een totaalpakket van dierenverzorging nog dichter in de buurt hebben. Ons volledige team van dierenartsen, trimmers en gedragstherapeuten bevindt zich in de Fraterstraat 113 te Merelbeke, grenzend aan het tuincentrum Eurotuin. We hebben dus ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Dierenarts Merelbeke

De meest complete dierenzorg voor jou en je dier

Alle diensten die we te bieden hebben, vind je bij ons op hetzelfde adres te Merelbeke. Of het nu gaat over dierenartsen, een trimsalon, voedingsadvies of gedragstherapie voor je hond, kat, konijn of knaagdier, we combineren al deze diensten op één locatie. Zo bieden we jou en je huisdier niet enkel gemak, maar ook een complete dienstverlening waarin we onze kennis en vaardigheden voor je bundelen.

Woon je in Merelbeke en heb je dringend hulp van een dierenarts nodig? Dan hoef je niet altijd een afspraak te maken, maar kan je bij onze artsen langskomen tijdens de vrije inloopspreekuren.

Afspraak maken bij Wellopet Merelbeke

Voor een bezoek aan onze dierenartsen in Merelbeke ben je altijd welkom. Een afspraak maken is eenvoudig, want we zijn 7 op 7 open, van 9u tot 18u30. Online, maar ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts in Merelbeke nodig, dan kan je ons steeds bellen (09 232 00 42). We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst, zodat je huisdier zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen