Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een dierenarts in Sint-Martens-Latem?

Jouw huisdier verdient niets minder dan het beste, toch? En het beste moet ook makkelijk bereikbaar zijn, niet? Tuurlijk wel! Daarom staat WelloPet voor je klaar, in de week en in het weekend, op een korte afstand van Sint-Martens-Latem.

Een totaalpakket voor je dier, bij jou in de buurt

De beste zorgen voor je huisdier zitten net om de hoek. Via de E40 of R4 sta je vanuit Sint-Martens-Latem zo bij WelloPet in Merelbeke. Met tuincentrum Eurotuin naast de deur, moet je je ook geen zorgen maken over parkeerplaatsen.

dierenarts Sint-Martens-Latem

Dierenarts en dierenzorg op dezelfde locatie rond Sint-Martens-Latem

WelloPet is een uniek en exclusief concept, waar je dierenartsen, trimmers, voedings- en gedragsspecialisten allemaal onder één dak terug kan vinden. Op enkele kilometers van je deur vind je alles wat je huisdier nodig heeft op 1 locatie nabij Sint-Martens-Latem. Door de combinatie van al onze diensten, kunnen we een totaalpakket bieden om dier en baasje gelukkig te maken.

Een afspraak bij WelloPet

Snel nood aan een dierenarts in de buurt van Sint-Martens-Latem? Een consultatie is snel geboekt, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Sint-Martens-Latem, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen