Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een dierenarts in de regio Gent?

Het dierengezondheidscentrum van Wellopet met een ervaren team van dierenartsen, dierenartsassistenten, trimmers en gedragstherapeuten ligt vlakbij Gent, aan de afrit Merelbeke van de E40 en de R4. Dat maakt dat we zeer vlot bereikbaar zijn met de auto. We grenzen aan het tuincentrum Eurotuin en hebben volop parkeerplek voor deur. Woon je in de regio Gent, dan maakt WelloPet de verzorging van je huisdier niet alleen gemakkelijk, maar vooral toegankelijk.

dierenarts Gent

Alle expertise voor je hond, kat, konijn of knaagdier onder één dak

Bij WelloPet geloven we erin dat huisdieren altijd op de eerste plaats komen. Ze verdienen niet enkel de beste zorg, maar ook de meest toegankelijke zorg. Dat is waarom ons team van dierenartsen, trimmers en therapeuten die zorg wil bieden aan alle huisdieren binnen de regio Gent. Alle services voor dieren die we te bieden hebben, vind je bij ons op hetzelfde adres, vlakbij Gent. Zo kunnen we je huisdier alle zorg geven die het nodig heeft. Dat is gemakkelijk voor jou en beter voor je vierpotige vriend.

WelloPet in Gent: kom je bij onze dierenverzorgers langs?

Woon je in de regio Gent en ben je op zoek naar een dierenarts? Dan ben je altijd welkom, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Je kan steeds gemakkelijk online een afspraak maken, ook tijdens het weekend.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen

Zoek je eerder een trimsalon of gedragstherapeut voor je hond of kat in de buurt van Gent? Dan kan je zowel in de week als tijdens het weekend beroep doen op het team van WelloPet vol met ervaren dierenverzorgers. Voor deze consultaties kan je telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.be) een afspraak maken.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig, dan mag je ons nog altijd bellen (09 232 00 42). We verbinden je dan zo snel mogelijk door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen