Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een dierenarts in Drongen?

Wij willen, net als jij, enkel het beste voor je huisdier! En de beste zorgen mogen ook gerust makkelijk te bereiken zijn. Daarom is WelloPet open in het weekend en zijn we makkelijk te bereiken in Merelbeke, in de buurt van Drongen.

Alles wat je wil qua dierenverzorging in jouw buurt

De dierenartsenpraktijk bereiken? Eenvoudig! Je neemt in Drongen de R4 of E40 tot aan de afrit Merelbeke. WelloPet zit tussen beide afritten in, naast tuincentrum Eurotuin, met voldoende parkeerplaats voorzien!

dierenarts Drongen

Dierenarts en dierenzorg op een boogscheut van Drongen

Voor wie op zoek is naar de combinatie van een dierenarts, trimsalon, voedingsadvies voor huisdieren en gedragstherapie voor dieren op 1 locatie in de buurt van Drongen, biedt Wellopet de perfecte oplossing. Al die diensten vind je bij ons namelijk op hetzelfde adres in Merelbeke.

Door de vlotte verbinding via de ring rond Gent en de E40, op slechts 10 minuten van Drongen, is het nooit ver om langs te komen. Je hoeft bovendien niet meer langs de dierenwinkel of het trimsalon, want alle voorzieningen zitten bij WelloPet onder 1 dak.

Een afspraak bij WelloPet

Snel nood aan een dierenarts in de buurt van Drongen?  Een consultatie is snel geboekt bij WelloPet, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Drongen, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen