Overslaan en naar de inhoud gaan

Een dierenarts gezocht in de buurt van Destelbergen?

Goed nieuws! Op minder dan 10km van Destelbergen vind je WelloPet terug. Aan de afrit Merelbeke van de R4, naast het tuincentrum Eurotuin zit een dierenarts die standaard open is in het weekend en je een allesomvattende service kan bieden voor je huisdier.

dierenarts destelbergen

Alle dierenexperten, één praktijk

Bij WelloPet vind je meer dan gewoon een dierenarts terug. Onze trimmers en gedragstherapeuten staan klaar om je alle services te bieden die je nodig kan hebben voor je hond, kat, konijn of knaagdier. Met tips voor gezondheid, voeding, vacht en gedrag zorgt WelloPet mee voor een huisdier dat zich opperbest voelt. Ons motto luidt dan ook: meer Happy Pets, meer Happy Baasjes!

Een afspraak maken? Zo gedaan!

Snel op zoek naar een dierenarts in de buurt van Destelbergen? Je kan steeds een afspraak maken bij WelloPet, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Destelbergen, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen