Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenarts Desselgem

Een dierenarts in Desselgem vinden die elke dag open is en waar je voor meer dan enkel dierenverzorging terechtkan? Stop dan maar met zoeken. Met WelloPet hebben we een Pet Health Centre in Waregem waar je welkom bent met elke vraag rond jouw huisdier. We helpen katten, honden, konijnen en andere kleine huisdieren met dank aan de expertise van onze dierenartsen. 

Wat maakt een dierenarts als WelloPet bijzonder?

Een dierenarts uit Desselgem zal de huisdieren uit de directe buurt verzorgen en opvolgen. Maar daar stopt het verhaal van WelloPet niet. We hebben ook gedragstherapeuten, voedingsconsulenten en natuurlijk ook de dierenartsen zelf. Dit betekent dat we de complete zorg voor jouw dier vanuit één centraal punt kunnen aanbieden. Een perfecte opvolging van jouw dossier en dat op 5 verschillende domeinen. Van een goede bescherming, beweging, geschikte voeding, verzorgd uiterlijk tot gewenst gedrag. 

We gaan dus niet alleen genezen, we gaan ook (proberen) te voorkomen. Dit doen we door de preventieve aanpak op de 5 domeinen zoals net opgesomd. Samen met de baasjes gaan we zo streven naar een langer en gezonder leven van jouw huisdier. 
 

Dierenarts De Pinte

Dringend een dierenarts nodig in de regio van Desselgem?

Snel nood aan verzorging voor je huisdier in Desselgem? Boek dan online een consultatie bij één van onze dierenartsen. WelloPet in Waregem is 7 op 7 open en dat van 9u tot 18u30. Je kan ons ook telefonisch bereiken op 056 15 14 44 of mailen kan naar hello@wellopet.be. Ook op zondag kan je terecht bij WelloPet: niet in Waregem, maar wel in WelloPet Kuurne of WelloPet Merelbeke.

Is het een dringend noodgeval? Heb je buiten de openingsuren van WelloPet Waregem nood aan ondersteuning? Bel dan naar 09 232 00 42. We brengen je in contact met onze wachtdienst. Zo word je snel geholpen!
 

Maak een afspraak bij onze dierenartsen