Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een dierenarts in de regio Gentbrugge?

Het dierengezondheidscentrum van Wellopet ligt net naast Gent, aan de afrit Merelbeke van de E40 en de R4. Dat zorgt ervoor dat we zeer vlot bereikbaar zijn met de auto. We grenzen aan het tuincentrum Eurotuin en hebben volop parkeerplek voor deur. Woon je in Gentbrugge, dan is WelloPet jouw oplossing voor gemakkelijke en bereikbare verzorging van jouw huisdier.

dierenarts Sint-Denijs-Westrem

Alle experts voor jouw hond, kat of ander huisdier op één adres

Er zijn geen excuses als het op dierenzorg aankomt. We willen onze huisdieren de beste zorgen geven, maar we hebben een druk leven. Daarom zorgt ons team voor een totaalpakket op de momenten waarop jij vrij bent. Dierenartsen, trimmers en therapeuten staan voor jou klaar op één adres in Merelbeke, vlakbij Gentbrugge. Zo krijgt je huisdier de zorg die het nodig heeft en verdient.

Onze dierenartsen en -verzorgers ontmoeten je graag!

Ben je van Gentbrugge en ben je op zoek naar een dierenarts, of wil je jouw hond of kat eens laten trimmen? Dan verwelkomen we je bij ons in de praktijk. We zijn 7 op 7 open, van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Gentbrugge, dan mag je ons nog altijd bellen (09 232 00 42). We verbinden je dan gewoon door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen