Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantieconsult • gratis advies

Gratis vakantieconsult

Kort overzicht

Wat vakantieconsult door de dierenarts
Prijs gratis (op maat advies is gratis, behandelingen zijn betalend)
Waarom een persoonlijk antwoord op jouw vragen zorgt voor een onbezorgde vakantie

Vakantieconsult

Zoveel vragen! Is alles wel in orde? Hebben wij onszelf en ons huisdier goed voorbereid?
WelloPet helpt jou aan een onbezorgde vakantie. No stress, wees op uw gemak ... 🐾

Ga je op reis met je huisdier, of breng je jouw lieveling naar een pension tijdens de vakantie? Onze dierenartsen maken graag een moment vrij om alles wat belangrijk is samen met jou te overlopen. Tijdens deze vakantieconsult geven we je tips en advies om alles in orde te brengen. Dit advies is persoonlijk en op maat. Waarom is dit gratis? Omdat preventie telt!

Waarom?

Reizen met jouw huisdier of jouw lieveling achterlaten in een pension brengt stress met zich mee. WelloPet informeert voor Happy Pets en Happy Baasjes, ook tijdens de vakantie!

  • Op reis? Ieder land heeft een eigen wetgeving voor reizen met een huisdier. Ook de preventie tegen teken, vlooien, zandvliegjes en wormen zijn anders voor ieder land.
  • Jouw huisdier naar een pension? De juiste inentingen en een gepaste preventie voor wormen, vlooien en teken zijn minimumvoorwaarden.

vakantieconsult-aanbod-body.jpg

Hoe?

Jouw huisdier kan, maar moet niet, meekomen. Neem wel zeker het vaccinatieboekje van jouw hond of kat mee, zodat alle nodige inentingen kunnen worden nagekeken. Ontbreken er nog specifieke vaccinaties, dan kan een afspraak worden gepland om dit in orde te brengen.

Wat betekent 'gratis' precies?

Het advies is helemaal gratis, op maat en persoonlijk, en wordt gegeven door de dierenartsen zelf in hun consultatieruimte.

Stel dat jouw huisdier medicatie behoeft, of je wil jouw EHBO-koffer aanvullen, dan zijn die producten betalend.
Stel dat jouw hond, kat of konijn extra behandeling behoeft (bv. vaccinatie), dan wordt er best een nieuwe afspraak gemaakt (kwestie van planning, beschikbaarheid vaccin en al of niet aanwezig zijn van het dier ;-)
Gaat de vaccinatie toch door tijdens het vakantieconsult, dan wordt zowel het vaccin (product) als de toediening (consultatie) aangerekend.

Wanneer?

Je kan een gratis vakantieconsult laten inplannen tijdens onze openingsuren. Maak daarvoor een afspraak via email, telefoon of aan de balie.

Een afspraak maken

Tags