Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand juli: Fris en fit

fris en fit

Klaar voor de aftrap? Je huisdier alvast wel! We keren langzaamaan terug naar een situatie waarin we niet meer gescheiden zijn van elkaar. Het ideale moment om met je viervoeter naar buiten te gaan voor een toffe workshop of een fijne wandeling. Zo blijven jij en je kwispelende vriend zo fit als maar kan. Wij zorgen er deze zomer graag voor dat je iets te doen hebt, maar ook dat je dat veilig kan doen én dat je kan genieten van een frisse vacht. Scroll zeker door naar beneden, want deze maand kan je een mooie prijs winnen.

Op controle voor je vakantie

Je gaat eindelijk weer op reis en je hond mag mee? Da’s geweldig, maar het is belangrijk dat je alle medische noodzaken op voorhand regelt. Het risico op teken, vlooien of ziektes kan stijgen als je op reis bent, en elk land heeft zijn eigen wetgeving voor reizen met een huisdier. Ook als je huisdier op pension gaat, staan daar bepaalde eisen tegenover. We gidsen je graag door alle twijfels heen, zodat je klaar bent voor vertrek. Bel ons met je vragen op 09 232 00 42 en maak eventueel een afspraak voor de nodige vaccinaties.

Maak een afspraak

Maak kennis met het wandelvragenuurtje

Met je hond trek je er al eens graag op uit. Da’s fijn en ontspannend, maar soms zijn er wat spelbrekers op je wandeling: andere honden, auto’s, mensen, lawaai… Voor elk dier zijn de afleidingen en triggers anders. Daarom organiseert WelloPet wandelvragenuurtjes, waar je in een kleine groep op stap gaat. Onze gedragsbegeleider leidt de wandeling, observeert jouw hond en stelt gericht vragen om je te helpen om te gaan met de prikkels waar je hond gevoelig aan is. Een aangename, ontspannen vorm van socialisatie en gedragsbegeleiding.

Bekijk onze wandelevents

Een wasbeurt? Doen we graag voor je!

Na al die leuke buitenmomenten met je hond wil je waarschijnlijk ook zorgen voor een frisse vacht. Zeker voor de grotere rassen is wassen een hele bedoening. Bij WelloPet maken onze trimmers graag een halfuurtje tijd vrij om jouw viervoeter met zorg, expertise en de juiste producten weer in topvorm te zetten. Voor wassen, verzorgen en drogen betaal je €25,5, wat je ook kan betalen met je PetBudget. Een afspraak maak je best telefonisch even op voorhand, dus hou een wasbeurt in je achterhoofd wanneer je jouw uitje plant!

Maak je afspraak

Bonus: bezoek je deze zomer een live workshop van WelloPet, dan geven we je een bon mee naar huis voor €5 korting op je volgende wasbeurt. Boek nu jouw event.

WIN: een Activity Tracker voor je hond!

De voorbije maanden hielp WelloPet in samenwerking met UGent, Vives Hogeschool, Artevelde hogeschool en Hill’s Pet Nutrition honden aan een gezond gewicht. Naast de juiste voeding, voldoende beweging en gezonde snacks, volgden de onderzoekers alle deelnemers op dankzij een activity tracker voor honden. Deze handige tracker bevestig je eenvoudig aan de halsband van je hond, waarna je via een app zijn beweging, slaap en zo veel meer kan volgen. In juli maak jij kans om een Activity Tracker t.w.v. €65 te winnen. Wat moet je daarvoor doen? Simpel, gewoon het formulier hieronder invullen en klaar is kees!

Goed geïnformeerd de zomer in: