Overslaan en naar de inhoud gaan

Pet Health Centre

Foto praktijk Wellopet

In ons hypermodern dierengezondheidscentrum, een zorgcentrum of Pet Health Centre, vind je 7 dagen op 7 alles wat jouw dier nodig heeft, en dat allemaal onder één dak! Kortom, de nieuwe dierenarts. Onze dierenartsen, dierenartsassistenten en verzorgers staan steeds klaar om jou en je dier de beste zorgen te bieden. Zij geven je maar al te graag advies waarmee je je dier in topconditie houdt.

Je dier extra verwennen? Geen probleem, onze dierentrimmers zorgen in een mum van tijd dat je dier er nog beter uitziet dan je ooit voor mogelijk hield. Onze gedragsbegeleiders of -therapeuten zorgen er op hun beurt voor dat elk dier zich fantastisch voelt!

Waarvoor kan je zoal bij ons terecht

dierenarts
Consultaties
Gedragsbegeleiding
Was en Trimsalon
Voeding op maat

Vraag voor onze dierenarts?

Aarzel niet en stuur ons helemaal vrijblijvend een bericht of maak online of telefonisch een afspraak!

Contacteer ons!

 

dierenarts

 

Beter voorkomen dan genezen

WelloPet gelooft rotsvast in preventieve zorg om je dier een gezond en aangenaam leven te bezorgen. Daarom geven onze dierenartsen steeds advies op maat en helpen ze je bij het uitzoeken van de best mogelijke voeding. Gebruik de Plannen van WelloPet voor de beste garanties op de beste zorgen: gezond, gemakkelijk en voordelig.

Ons team

Ons team bestaat stuk voor stuk uit gepassioneerde dierenvrienden die allemaal het beste willen voor jou en je dier. Kom gerust langs in ons dierencentrum om ons allemaal te ontmoeten!