Overslaan en naar de inhoud gaan

Kattengedragstherapie in Cat Vision | WelloPet

Cat Vision lessenreeks begrijp jouw kat

Kort overzicht

Wat 5 lessen en oefeningen CAT VISION in kleine groep, 'hoe ziet een kat haar wereld?'
Prijs € 15 (1 instaples) + € 100 (4 workshops) als reeks;
of € 27,5 per individuele workshop
Waarom als je goed en normaal gedrag begrijpt, voorkom je problemen door ongewenst gedrag en bouw je een betere band op

Wil je steeds op de hoogte blijven van de komende lessenreeks Cat Vision? Schrijf je hier in voor een maandelijkse mail met de kalender.

Normaal gedrag van je kat goed begrijpen 

Samen met gedragstherapeute Joline De Jaegher gaan we op ontdekking in de leefwereld van de kat. Want normaal gedrag goed begrijpen is fun, voorkomt probleemgedrag en pakt klein ongewenst gedrag aan.

Stel je eens voor dat je, ook maar voor even, zelf een kat kon zijn!
Welnu, dit boeiend traject zal jou inzicht geven in het leven van jouw pluizige viervoeter! We zullen kijken door de ogen van de kat, en zien hoe een kat de wereld rondom haar ziet. We doen dit aan de hand van zowel theorie als praktijk.

Wat win ik hierbij?

We zullen je echt laten merken hoe het is om een kat te zijn, waarom ze bepaalde zaken leuk of net niet leuk vinden en waarom ze zijn zoals ze zijn.

Je zal ook leren hoe je kleine ongemakken kan voorkomen, en hoe je de meeste dagelijkse probleempjes van ongewenst gedrag kan voorkomen of vermijden.

 • Na iedere workshop krijg je een kleine oefening mee naar huis, die je dan tegen de volgende keer uitwerkt of invoert in jouw huis.
 • Nadien kan je dit bespreken met onze expert mocht je nog vragen hebben.
 • Op het einde van het traject zal jij jouw kat beter begrijpen en stapsgewijs ook je opgedane kennis voor een Happy Cat in huis implementeren. Dit is de beste weg om ongewenst gedrag volledig te voorkomen.

 

Zowel jij als je kat zullen hier gelukkiger van worden :-)

kat eye.jpeg

5 lessen, 5 stappen

Iedere week ontdekken we een onderdeel in detail. Check onze kalender voor de meest actuele data.

Wat krijg ik allemaal?

In de eerste plaats top-content, top-advies door een autoriteit in gedragstherapie & aandacht voor jouw persoonlijke situatie door de kleine groep.

Maar ook na iedere les een duidelijke A4-pagina met een samenvatting, en een doe-opdracht. We geven dit aan jou om wat je hebt geleerd thuis verder in de praktijk om te kunnen zetten.

5 weken, 5 workshops!

Wil je steeds op de hoogte blijven van de komende lessenreeks Cat Vision? Schrijf je hier in voor een maandelijkse mail met de kalender.

 • Introductie van de kat 
  Dit is de algemene en vrijblijvende instaples! Na deze Masterclass maken we kleine groepjes om verder te gaan

 • Jagen, eten en drinken bij katten
  In kleine groep + op de persoonlijke situatie gericht
   
 • De kattenbakbehoeftes van de kat
  In kleine groep + op de persoonlijke situatie gericht
   
 • Natuurlijke behoeftes bij katten: controle hebben, krabben, klimmen en verstoppen
  In kleine groep + op de persoonlijke situatie gericht
   
 • De kattentaal begrijpen en spreken
  In kleine groep + op de persoonlijke situatie gericht

 

Chat-o-Gand.jpg

Over Joline:
Joline De Jaegher is sinds 2010, na het succesvol afronden van de Post Graduaat Toegepast Diergedrag aan de Kaho Sint-Lieven te Sint Niklaas, werkzaam als kattengedragstherapeute bij Chat-o-Gand. Voordien is ze afgestudeerd als dierverzorgster/dierenartsassistent
aan de Hogeschool Gent in 2008. Deze opleidingen vormden een uitstekende basis om haar kennis en know-how verder uit te breiden specifiek naar katten toe. Sindsdien is het haar missie om het welzijn van katten te verbeteren, kattendiensten aan te bieden met
kennis van zaken, problemen van huiskatten aan te pakken en kattenbaasjes en -liefhebbers te adviseren op maat. In 2017 richtte ze het unieke katvriendelijke kattenhotel Chat-o-Resort op te Gentbrugge met als doel zowel baasjes als katten een stressless vakantie te bezorgen.

 

Gedragstherapeute Joline De Jaegher is regelmatig te gast bij WelloPet voor groepsconsultaties (gericht op 'oplossen ongewenst gedrag') lessenreeksen (gericht op 'begrijpen gewenst gedrag') en individuele consultaties. Raadpleeg onze kalender!

Wie inschrijft voor de volledige reeks, doet ca. 10 % voordeel met het totaalpakket!

Maximum aantal deelnemers: 10

Schrijf je slechts in voor 1 of meer van de 5 lessen en wil je toch zeker zijn van je plaats? Schrijf dan bij het begin van de reeks in want de deelnemers aan de volledige reeks hebben uiteraard voorrang.

Stel je vraag aan onze gedragsbegeleiders over jouw kat

Ja, hou me op de hoogte(*) van de komende workshops voor kat
*maandelijkse mail met de kalender