Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop: Welkom puppy - Puppy coaching

Puppy coaching
Datum Activiteit

zondag 06/02/2022 van 09:00 tot 10:30

Een live workshop van 1u30, met theorie en praktijk, gebracht door Joke Monteny

Joke ontvangt je in Kemmel (Wijtschatestraat 72, Kemmel) bij haar thuis om jouw puppy in de best mogelijke omgeving op weg te helpen naar een goede opvoeding. Je leert de wereld door de ogen van je pup zien en zal versteld staan van hoe anders hij die ervaart. Zo leer je stap voor stap je pup beter begrijpen, waardoor de opvoeding een stuk vlotter zal verlopen en jullie samen een liefdevolle band kunnen opbouwen. Naast algemene kennis over hoe je pup in elkaar zit, worden er ook tal van praktische kennis, tips en weetjes meegegeven. 

 


(*)Dr. ir. Joke Monteny is oprichter en eigenaar van het centrum 'Hond inform' waar zij eigenaars en hun hond op een professionele manier begeleidt, gaande van ras- of puppy keuze over opvoeding en training, tot het helpen bij gedragsproblemen.
Als doctor en bio-ingenieur wenst zij zich te baseren op wetenschappelijk onderbouwde methodes. Haar passie om met haar eigen honden een goede relatie op te bouwen wil ze delen met anderen. Joke Monteny is auteur van het succesvolle boek ‘Welkom Puppy, praktische gids voor de opvoeding van jouw unieke pup’.

hond inform.jpg


Deze workshop bestaat deels uit praktijk en deels uit theorie. 

 

030_Monteny-bewerkt-bewerkt_cropped.jpg

Dr. ir. Joke Monteny, oprichter en eigenaar van 'Hond inform', auteur van het boek ‘Welkom Puppy, praktische gids voor de opvoeding van jouw unieke pup’

 

Prijs
€15
Met dier
Nee
Diersoort
Doelgroep